Buiten schilderen

Buiten schilderen in weer en wind

Zon en vrieskou, droogte en regen, hebben veel invloed op het gevelwerk van uw woon- of bedrijfsruimte. Om het vocht buiten te houden, is regelmatig onderhoud een must. Uw kostbare bezit wordt daardoor beschermd tegen de variërende weersinvloeden.
Standaard controleren en herstellen wij alle kitvoegen en openstaande verbindingen aan uw gevelwerk. Bovendien passen we eigenhandig professionele houtrotreparatie toe (in eigen beheer) en vervangen we daklijsten, boeiboorden, kozijnen, glas, hang- en sluitwerk.
1buiten schilderen in de winter
Ook het sauzen (inclusief het repareren van scheuren en egaliseren van de onderlaag) van buitengevels behoort tot de mogelijkheden. Het uiteindelijke schilderwerk wordt grondig voorbereid en afgewerkt. Het resultaat: strak, nieuw en duurzaam.
11buiten schilderen in de winter
Door uw investering blijft uw pand in een goede conditie en op termijn zal dit voor u resulteren in een besparing op de onderhoudskosten.

buiten schilderen schilder wageningen schilder rhenen schilder bennekom schilder Renkum schilder Heelsum Schilder Doorwerth

Buiten schilderen: het gehele jaar door constante kwaliteit

Voor duurzaam buitenschilderwerk behoeft u zich niet langer tot de zomermaanden te beperken. Door gebruik te maken van nieuwe technieken en voorzieningen (denk aan steigerbouw met afscherming en speciale verflakken) kunnen we buiten schilderen en wel het gehele jaar door.

Vooraf vastgelegde afspraken en dagelijkse afstemming op de weersomstandigheden, maken het mogelijk om u, het gehele jaar door, een constante kwaliteit te leveren. De uitvoering van de werkzaamheden wordt daarbij zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. Op deze manier bent u verzekerd van een duurzaam en kwalitatief eindresultaat.

We streven er naar de werkzaamheden te verrichten met een minimum aan overlast voor u, uw gezin en omwonenden. Er wordt in ieder geval geen gebruik gemaakt van radio’s of andere muziek.

Buiten schilderen in de winter: een koud kunstje

Inmiddels bestaan er speciale verflakken met uitstekende eigenschappen. Hiermee kan onder lage temperaturen (>2 Cº) en een relatief hoge luchtvochtigheid (< 80%) gewerkt worden én waar uitstekende resultaten mee geboekt worden. Qua resultaat maakt het niets meer uit of het werk wordt uitgevoerd in de zomer of in de winter. Daarnaast is het gedurende de zomermaanden vaak erg druk en voorkomt dit dat uw opdracht onverhoopt een jaar uitgesteld moet worden.
Door de winterschilder in te schakelen kunt u ’s zomers ongestoord van uw tuin of balkon genieten. Kortom, onderhoud in de winter is de moeite waard.