Foto’s houtrotreparatie

Foto´s houtrotreparatie

Hier vindt u foto’s houtrotreparatie van diverse door ons gerealiseerde projecten ten aanzien van houtrot zonder tussenkomst van een timmerman. Houtrot repareren wij eigenhandig en vakkundig. Is de houtrotreparatie kleiner dan 10 cm? Dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Houtrotreparatie raamkozijn kruisverbinding [vóór] houtrot houtrotreparatie verrot kozijn
Houtrotreparatie raamkozijn kruisverbinding [vóór]
houtrotreparatie zonder tussenkomst van een timmerman Houtrotreparatie raamkozijn kruisverbinding [na] gerepareerde houtrot voorbeeld
Houtrotreparatie raamkozijn kruisverbinding [ná]
Houtrotreparatie daklijst [vóór]
Houtrotreparatie daklijst [vóór]
houtrotreparatie zonder tussenkomst van een timmerman Houtrotreparatie daklijst [ná] Woning in Wageningen, daklijst [ná]
Houtrotreparatie daklijst [ná]
Houtrot daklijst [vóór]
Houtrot daklijst [vóór]
houtrotreparatie zonder tussenkomst van een timmerman Houtrot daklijst [ná]
Houtrot daklijst [ná]

Terug naar het foto-overzicht schilderwerk foto projecten foto's alle schilderprojecten

 

 

 

Veel geld besparen

Houtrot is een probleem dat zich binnenin het hout verspreidt en ontstaat bijna altijd in hout dat zich buiten bevindt. Houtrot tast niet alleen de uitstraling aan, maar verzwakt ook de kwaliteit van het houtwerk. U kunt houtrot voorkomen en veel geld besparen door het houtwerk in uw woning of pand tijdig en vakkundig te laten onderhouden. Via bovenstaande foto´s houtrotreparatie krijgt u een goede indruk van onze aanpak.

Houtverbindingen herstellen

Wij repareren dit voor u op een professionele wijze, door alle rotte plekken met een frees te verwijderen. We vullen de lege plekken op met een tweecomponenten Componex Systeem. Door dit systeem worden houtverbindingen hersteld en zo vormt zich een ijzersterke blijvende basis voor goed schilderwerk. Ook kunnen we het houtrotdeel vervangen. U hoeft geen complete kozijnen of deuren te vervangen, waardoor u flink wat geld kunt besparen.