Houtrot

Veel geld besparen

houtrotreparatie door de schilder timmerman in eigen beheer zelfstandig zonder timmerman zonder klusjesman
Is de houtrot <10 cm? Dan repareren wij dit gratis.

Houtrot is een probleem dat zich binnenin het hout verspreidt en ontstaat bijna altijd in hout dat zich buiten bevindt. Houtrot tast niet alleen de uitstraling aan, maar verzwakt ook de kwaliteit van het houtwerk. U kunt houtrot voorkomen en veel geld besparen door het houtwerk tijdig en vakkundig te laten onderhouden.

Houtrot reparatie door de schilder

rot hout reparatie reparatiepasta houtrotvuller houtrot vuller schilder goedkoop zonder timmerman wageningen repareren reparatie
Na reparatie wordt het schilderwerk keurig hersteld

Wanneer tijdens de inspectie of tijdens de werkuitvoering blijkt dat er houtrot aan uw houtwerk aanwezig is, kunnen we dit direct voor u herstellen.
We hebben zelf -zonder het inschakelen van een timmerman van buitenaf- ruime ervaring in het vakkundig verwijderen van de aangetaste delen en het vervolgens opvullen met reparatiepasta. Op deze manier is vervanging niet nodig en bespaart dit u veel kosten en overlast.
Is de houtrot reparatie kleiner dan 10 cm? Dan nemen wij deze kosten standaard voor onze rekening.

Gedeeltelijk herstel van de aangetaste houtdelen

Gevelwerk kan op een gegeven moment zodanig aangetast zijn, dat reparatie niet meer mogelijk is of dat de kosten ervan te hoog worden.
In dat geval dragen wij zelf zorg -zonder tussenkomst van een klusjesman van buitenaf- voor gehele vernieuwing van het aangetaste hout. Dit kan variëren tot het herstellen van een onderdorpel tot het vervangen van een geheel kozijn, deur, daklijst, overstek, boeiboord, enz.
Het glas zetten wij voor u (terug) en het hang- en sluitwerk plaatsen we weer in prima staat.

Wel zo handig om alle werkzaamheden aan uw pand
door één en dezelfde vakman te laten verrichten.

Via deze link ziet u enkele eindresultaten van kleine en grote houtrot reparaties.