Offerte

Schilder offerte aanvragen

Alvorens we u een duidelijke en geheel vrijblijvende offerte kunnen toesturen, dient er een opname van de werkzaamheden plaats te vinden. Deze opname wordt in nauw overleg met u en ter plaatse uitgevoerd. Daarbij kunt u aangeven welke werkzaamheden er dienen te worden uitgevoerd en eventuele voorkeuren voor de periode dat u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Desgewenst kunnen we u adviseren in het te hanteren kleur- en/of materiaalgebruik. Uitvoering van de werkzaamheden tijdens uw afwezigheid (bijvoorbeeld als u aan het werk of op vakantie bent) is voor ons geen enkel probleem.

Daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een duidelijke en complete offerte, waarin de uit te voeren werkzaamheden, de daarbij behorende verfsystemen en de te gebruiken materialen uitgebreid zijn opgenomen. Middels een door u ondertekende opdrachtbevestiging kunt u de werkopdracht bij ons plaatsen.
Ook wanneer u besluit de werkzaamheden (of een deel daarvan) zelf uit te voeren, kunnen we u de juiste én eersteklas materialen leveren.

Van ons kunt u professioneel schilderwerk met kwalitatief goede producten verwachten welke overeenkomt met de afgegeven offerte schilder. Overtuig u zelf en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Geheel afgestemd op uw wensen. Helder en overzichtelijk.

Ja, ik vraag nu een offerte aan

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan betaalt u 6% BTW

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan betaalt u slechts 6% BTW in plaats van 21% BTW. Dit belastingvoordeel van 15% geldt zowel voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk en is van toepassing op de arbeidsuren én het materiaal.

Via deze pagina leest u alle informatie van dit voordeel.